SOLVD x EWax w/ Julien Sandre (FR)

SOLVD x EWax w/ Julien Sandre (FR)

K4

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


Program / Music Policy: House

(SI)

Na štirkina vrata že trka jesen, z njo pa nova klubska sezona v najbolj priljubljeni ljubljanski kleti. SOLVD bo tudi v letu 2017/18 ohranil svojo rezidenco v podzemnem klubu, prvi dogodek pa bo zaznamovalo sodelovanje z Berlinsko založbo Ewax. V soboto, 23. septembra, bomo gostili njenega lastnika SY-ja ter francoskega hišnega mojstra, ki sliši na ime Julien Sandre.

SY, ustanovitelj založbe Ewax, ki podpisano glasbo izdaja striktno na vinilnih ploščah, prihaja iz Velike Britanije, a že vrsto let živi v prestolnici elektronske glasbe, Berlinu. Ewax hitro nabira ugled z izdajami umetnikov kot so TIJN, Carlos Sanchez, Mennie, Maik Yells in drugi gost, Julien Sandre - francoski DJ, producent in ustanovitelj založbe, je pod vplivom pariške podtalne scene glasbi dodal svoj pridih pomešan z mikro house zvokom. Močen vpliv je na njemu pustila tudi romunska underground scena in cenjena nemška založba Perlon. Studijske mojstrovine redno vrtijo DJ-ji kot so Zip, Raresh in Dan Ghenacia.

Leta 2015 je s partnerji Konstress odprl založbo Blind Box, ki izdaja glasbo le na vinilu, njihove izdaje pa najdemo v torbah izvajalcev kot so Ricardo Villalobos, Zip...Mali oder bo tokrat zavzel domači povratnik Dejvid s svojo založbo HouseOnWax.

Novomeščan nas je že prejšnjo sezono navdušil s prefinjenim glasbenim izborom in tehnično brezhibnostjo. Večer pa ne bi bil popoln brez naših rezidentov in pobudnikov SOLVD gibanja. Alex Ranerro in Evident bosta tokrat ločeno poskrbela, da se bo noč razvila v pravo smer.

(EN)
For the first event of a new season SOLVD collective will join forces with House on Wax and a special guest DJ from France. In just a few years Julien Sandre has carved out a significant role in a complex and difficult world of electronic music. Here's a little insight into his music world: www.solvdmag.com/interview-julien-sandre/

- - - - -

Ewax Floor:

- Julien Sandre (Blind Box, Jarau, Ewax)
- Alex Ranerro(SOLVD, Bedrock)
- SY (Ewax)

HouseOnWax Floor:
- Dejvid (House On Wax, Kanja Records)
- Evident (SOLVD, Soundhitectures)

VJ: 5237

SOLVD MAG
https://www.solvdmag.com/

- - - - -

KLUB K4

Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE

5€ < 24.00h < 8€

INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com