ROLLING STONES Tribute: The Sticky Fingers

Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenia







To tag yourself at events, you have to be logged in!


KONCERT ZA VSE LJUBITELJE LEGENDARNIH ROLLING STONESOV!!!

 

HALA TIVOLI, Ljubljana, PETEK, 14. februarja 2014, ob 20.00,

na valentinovo

 

V Ljubljano končno prihaja tudi legendarna zasedba ROLLING STONES. Ne čisto prava, ampak njihovi odlični posnemovalci The Sticky Fingers, Ti že vrsto let uspešno reproducirajo vsako podrobnost britanskih rockerjev, skupine The Rolling Stones.

 

Nastopili bodo v Ljubljani, v Hali Tivoli, v petek, 14. februarja 2014, ob 20. uri.

 

Skupina s svojimi nastopi vsakič znova navdušuje. Grifi, ritem in odlična interpretacija ter prepoznaven vokal ne pustijo ravnodušnih niti največjih navdušencev in ljubiteljev zasedbe Rolling Stones. Ti so njihovo vodilo na vsakem nastopu, s katerim poskušajo približati občinstvu čar te neverjetne skupine.

Za popolnost so seveda nepogrešljivi tudi gibi, izrazi, vokal in oblačila, ki ponazarjajo velikane rockovske glasbe, Micka Jaggerja, Keitha Richardsa, Charlieja Watssa, Ronnieja Wooda in druge člane, ki so v preteklosti sodelovali z Rollingi: Billa Wymana, Briana Jonesa in Micka Taylorja.

 

Na koncertu boste lahko uživali ob največjih uspešnicah skupine Rolling Stones, kot so Satisfaction, Start Me Up, Brown Sugar, Paint It Black, Jumping Jack Flash, Angie, Ruby Tuesday in številnih drugih.

 

Ker bo koncert na valentinovo, je to še posebna priložnost, da svojo najdražjo ali najdražjega presenetite in povabite, da bosta rokersko preživela dan zaljubljenih, in sicer v ritmih skupine Rolling Stones.

 

Skupina The Rolling Stones je svojo glasbeno pot začela leta 1962, uradno 1963. Ustanovil jo je nekdanji kitarist skupine Brian Jones, ki je s klaviaturistom Ianom Stewartom v skupino povabil še pevca Micka Jaggerja, kitarista Keitha Richardsa, basista Billa Wymana in bobnarja Charlieja Wattsa, še zdaj pa velja za eno največjih in najuspešnejših rockovskih skupin vseh časov. V njej so Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts in Ron Wood. Letos praznuje zasedba svojo 50. obletnico delovanja.

 

Skupina The Rolling Stones je v obdobju svojega delovanja nanizala številne uspešnice in izdala številne albume. Prejela je številne platinaste in zlate albume ter velja za eno najbolj dobičkonosnih skupin.

 

CENEJŠE VSTOPNICE LE V PREDPRODAJI od 19 EUR na vseh znanih prodajnih mestih.